Në Shëngjin vijnë pushuesit e parë. Kërkojnë më shumë pastërti e rregull

Në Shëngjin kanë mbërritur pushuesit e parë

Nuk mungojnë ata që po bëjnë plazh, duke shijuar rrezet e diellit dhe freskinë e detit.

Shqiptaret e Kosovës vijojnë të jenë më besniket e këtij bregdetit.

"Na pëlqen se është vend shumë i mirë"

E konsiderojnë Shëngjinin një zonë mjaft atraktive për turizem, por kërkojnë më shumë pastërti dhe rregull.

"Duam pastërti e rregull" thonë ata

Bashkia Lezhë po bën përgatitjet e fundit për nisjen zyrtare të sezonit turistik.

Vemendja kryesore është përqëndruar tek pastrimi i territorit, ndërsa është drejt fundit lidhja e kontratave për stacionet e plazhit.

Ermal Pacaj Nënkryetari i Bashkisë Lezhë thotë se thuajse është mbyllur procesi i stacioneve të plazhit. 

Bregdeti i Shëngjinit është kthyer në një nga destinacionet më të përlqyara nga vendas dhe të huaj, ku dhe këtë vit pritshmeritë janë për një sezon turistik të suksesshem.

EMISIONET