Maturantët ndahen me shkollën, gjimnazistët u testuan në lëndët me zgjedhje: Niveli ishte i pritshëm

Këtë të hënë, maturantët u ulën për herë të fundit në bankat e gjimnazeve.

Me provimin e lëndëve me zgjedhje i dhanë fund testeve të maturës.

Përgjigjet i dhanë për 2 orë e 30 minuta.

Pas përfundimit të testimit, të qetë, u sprehën se tezat ishin të thjeshta dhe ato që ishin përgaditur.

‘’I bëra të gjitha.

Provimi ishte normal, të gjitha ishin punuar nga ne.

Ishte pak i vështirë por do thoja nivel mesatar’’.

edhe këtë herë tezat e provimit qarkulluan në rrjete sociale.

Pas marrjes së notave me to do të bëjnë zgjedhjet për në universitet, apo në sfidën e profesioneve

EMISIONET