Kush është "Alkatrazi" në dosjen "Metamorfoza"/ Zbardhen biseda në Encrochat për dy sulme me armë

Në dosjen e SPAK në të cilën të arrestuar janë ish-drejtues policie, ish-prokuror dhe bisnesmen përveç emrave të arrestuar dhe shpallur në kërkim rezulon edhe emri i Nurendin Dumanit.

Ky i fundit del në kuminimime  me Bardhyl Marvaj për të cilën bisedojnë për dy vrasjë për të cilën do ti kryente Grupi i Dumanit. Bëhet fjalë për atentatin ndaj G.T dhe D.D.

Në biseda e koduar emri i Nurenin Dumanit ishte i regjistruar me nofken ALKATRAZ dhe si emoji kishte edhe 4 kafka.

Në biseda mes Dumani dhe Marvajt flitet për pagesa dhe mjetet në të cilën do të përdoreshin në sulmin me armë.

Nga komunikimet e zbuluara nga Spak rezulton se Dumani i jep siguri për ekzekutimin e dy por edhe me shumë personave.

Këto biseda janë kryer muajin shkurt 2021 një ditë pas Shën Valentinit.

Alkatarz është burgu famkeq në Amerikë për të cilën vuajnë dënimin më kushte ekstreme personat me rekorde kriminale.

EMISIONET