Konfiskimi i pasurive të Redjan Rrajës dhe Kejvina Kthjellës, Apeli i GJKKO-së shtyn vendimin

Konfiskimi i pasurive të Redjan Rrajës dhe Kejvina Kthjellës,

Gjykata e Posaçme e Apelit ka shtyrë për herë të tretë seancën për kërkesën e SPAk për konfiskmim e pasurive të shtetasit Redjan Rraja mes tyre dhe një makinë “Audi”, e cila është në bashkëpronësi edhe të shtetases Kejvina Kthjella.

Ndërkaq bëhet me dije se as Redjan Rraja dhe as Kejvina Kthjella nuk ishin të pranishëm e ndërsa seanca e shty për arsye se nuk ishtë e paraqitur avokatja Kristina Marku, e cila përfaqëson interesat e Marsela Bibës.

Nga ky hetim tashme gjykata vendosi përjashtimin e avokates Marku dhe vendosi që çështjen ta ndjekë avokati Edvis Gorishti.

Seanca e radhës është shtyrë për në datën 31 janar në orën 08:00.

Konfiskimi i pasurive të Redjan Rrajës dhe Kejvina Kthjellës,

EMISIONET