Halilaj: Princeshat e rrjeteve sociale duhet të kuptojnë që të drejtat dhe detyrimet mes burrit dhe gruas janë njësoj

E ftuar në emisionin “Epiqendër” të gazetares Sonila Musai ishte opinjonistja Helena Halilaj ku foli për martesën.

Gjatë fjalës së saj Halilaj tha: “Është e vështirë për të dhënë receta për ruajtjen e një martese.

Martesa shpëtohet që në fazë të parë në familje ndërsa tha se të drejtat dhe  detyrimet mes gruas dhe burrit janë të njëjta.

Ajo u ndal edhe tek vajzat ku tha se ka “princeshat” të rjeteve sociale që besojnë se e gjithë jeta është si në aplikacionet online dhe presin princin që të jetë rregullatori i jetës së tyre.

EMISIONET