GJKKO kthen pas çështjen e Vangjush Dakos, i kërkon SPAK të plotësojë hetimet, seanca tjetër më 27 shkurt

GJKKO kthen pas çështjen e Vangjush Dakos, i kërkon SPAK

Shtyhet për datën 27 shkurt seanca për Vangjush Dakon dhe grupin.

Deri në këtë datë do të bëhet akt-ekspertimi për faktin e dytë penal, atë të promenadës bregdetare.

Gjykata ktheu për hetim aktin e dytë penal pasi nuk konstatoi akt ekspertimi në gjetjet e prokurorisë për përcaktimin e dëmit në raport me projektin.

Seanca do të mbahet në orën 12:00.

EMISIONET