FOTOLAJM/ “Ismail Qemali” dhe “firmëtarët” e Pavarësisë mbërrijnë në sheshin “Skënderbej”

FOTOLAJM/ “Ismail Qemali” dhe “firmëtarët” e

Në sheshin “Skënderbej” ku po mbahen festimet për festën e pavarësisë përpos qytetarëve dhe ansambleve të ndryshe janë parë edhe figura “historike”.

Djemtë rinj të veshur si Ismail Qemali dhe firmëtarët e tjetër të Pavarësisë kanë vendosur që ta nderojnë kështu këtë ditë kaq të rëndësishme të popullit tonë.

FOTOLAJM/ “Ismail Qemali” dhe “firmëtarët” e

 

EMISIONET