"Nuk e dija që arma ishte e mbushur", Marjus Dema i pikëlluar për vrasjen

"Nuk e dija që arma ishte e mbushur", Marjus Dema i

Në katin e dytë të kësaj godinës, e cila ishte marrë me qira nga Mehmet Qema,  janë gjetur disa pajisje, disa servera që shërbenin për prodhimin dhe krijimin e monedhës virtuale bitcoin. Kati i dytë i ndërtesës ishte përshtatur si një zyrë e mirëfilltë për krijimin e monedhës bitcoin.

Janë marrë edhe nga OSHEE, nga operatorët e energjisë elektrike nëse kjo banesë kishte lidhje të dyfishtë, pasi këto servera kërkojnë konsumin të lartë energjie.

Në lidhje me ngjarjen, Marjus Dema është shprehur në polici se "nuk e dinte që arma ishte e mbushur dhe ishte funksionale dhe është shprehur shumë i pikëlluar dhe i mërzitur për ngjarjen."

Ai është shprehur se "bën burgun, por i vjen më shumë keq për shokun e tij."

EMISIONET