Defender21, Rama poston foto nga stërvitja në Vlorë

Defender21, Rama poston foto nga stërvitja në Vlorë

Kryeministri Edi Rama ka postuar në rrjetin e tij social Facebook foto nga stërvitja e marinës amerikane dhe shqiptare, "Defender21" në bazën detare në PashaLiman në Vlorë.

Defender 2021 është një stërvitje e rëndësisë  së lartë që ka të përfshirë 28 mijë ushtarë.

"Mirëmëngjes, dhe me këto foto nga stërvitja marinës amerikane dhe shqiptare në bazën detare PashaLiman në Vlorë si pjesë e “DefenderEurope21”, ju uroj një ditë të mbarë," ka shkruar kryeministri në Facebook.

Defender21, Rama poston foto nga stërvitja në Vlorë
Defender 21
Defender21, Rama poston foto nga stërvitja në Vlorë
Defender 21

EMISIONET