"Defender 21" bën bashkë në një ceremoni Ramën e Metën

"Defender 21" bën bashkë në një ceremoni

Ngjarja e madhe historike stërvitja “Defender 21” bën bashkë presidentin Ilir Meta, kryeministrin Edi Rama.

Në Portin e Durrësit po mbahet stërvitja e madhe, me dislokimin që ndodh për herë të parë që prej Luftës së Dytë Botërore, në Europë, ku do të demonstrohen aftësitë ndërvepruese të Shteteve të Bashkuara me ushtritë partnere të NATO-s, për sigurinë në Ballkanin Perëndimor dhe rajonet e Detit të Zi.

Në këtë ceremoni mbajti fjalën edhe ambasadorja Yuri Kim. 

"Defender 21" bën bashkë në një ceremoni

EMISIONET