Boçi: Kryeministri dhe kryebashkiaku kapen me trafikim votash, por drejtësia nuk vepron

I ftuar në Tempora nga Sonila Meço në RTV Ora, deputeti i zgjedhur i PD-së, Luçiano Boçi u shpreh se këtu në dëgjomë se kryeministri dhe kryebashkiaku kapen me trafikim votash dhe drejtësia nuk vepron.  

Boçi: Ndërsa këtu në dëgjomë se kryeministri dhe kryebashkiaku kapen me trafikim votash dhe drejtësia nuk vepron. Kjo është një kambanë alarmi për menaxhimin e votës në vend.

Shqipëria nga një vend që mbështetet në tregun e lirë, është një vend që mbështetet në tregun e votës. Nga kjo burojnë të gjitha pasoja e tjera që ne më pas i përjetojmë.

 

 

EMISIONET