Berisha sot në VOA: Përjashtoj në mënyrë kategorike krijimin e një force të re politike

Sot në orën 18:00 ish-kryeministrin dhe ish-drejtuesi i Partisë Demokratike, Sali Berisha do të zhvillojë një intervistë për VOA-n.

Ndërkohë, ai e përjashton në mënyrë kategorike, krijimin e një force të re politike, por shprehet i bindur në thirrjen e Kuvendit në 11 dhjetor.

"Sot në orën 18:00 në emisionin televiziv “Ditari”, intervistë me ish-kryeministrin dhe ish-drejtuesin e Partisë Demokratike, Sali Berisha. Zoti Berisha përjashton në mënyrë kategorike, krijimin e një force të re politike. Ai shprehet i bindur se kuvendi i thirrur prej tij dhe mbështetësve të tij më 11 dhjetor do të shënojë një rithemelim të kësaj partie të cilën synon ta drejtojë sërish."

EMISIONET