Alpinisti kap majën e malit në 360 gradë, pamjet janë mahnitëse

Alpinisti kap majën e malit në 360 gradë, pamjet janë

Alpinisti i paraqet botës pamjet magjepsëse nga maja e malit në Arqipelagun Madeira Portugali e kapur 360 gradë nga kamera.

Një pamje e rrallë ku retë, dëbora dhe relievi malor, harmonizohen në perfeksion sëbashku duke ofruar një panoramë magjike të asaj që natyra mbi nivelin e detit rezervon.

 

 

 

 

EMISIONET