"Jam malësor unë"/ Qytetari: Dhe një muaj pa bukë rrija, pa dashuri jo!

Do qendronit një muaj pa bërë dashuri apo pa telefon?

Kjo ishte tema e rubrikës Vox Pop me Enkin në emisionin e mëngjesit "Ditë e Re" në ekranin e Rtv Ora.

EMISIONET