Rusët hipin në stacionin hapësinor me ngjyrat e flamurit ukrainas

Rusët hipin në stacionin hapësinor me ngjyrat e flamurit ukrainas

Kozmonautët rusë mbërritën në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës (ISS) të veshur me ngjyrat e flamurit të Ukrainës.

Kozmonautët Oleg Artemyev, Denis Matveyev dhe Sergey Korsakov, të korporatës së hapsirës  ruse, Roscosmos ishin të ardhurit e parë të rinj në stacionin hapësinor që nga fillimi i luftës mes Rusisë dhe Ukrainës.

Trioja kishte veshur kostum me ngjyrat e flamurit të Ukrainës, në vend të uniformës së tyre standard blu.

 

 

EMISIONET