Sekretet e jetës dhe pasionet e Halaand, shtatlartit që ka një fizik të frikshëm

Sekretet e jetës dhe pasionet e Halaand, shtatlartit që ka një

Haland është një nga lojtarët e momentit dhe njeriu nga i cili pritet shumë në të ardhmen. Blerja më e re e Manchester City ka një fizik të frikshëm për të cilin punon pa pushim.

Sekretet e jetës dhe pasionet e Halaand, shtatlartit që ka një

1.85 i gjatë, 8 kg masë muskulare duke kaluar nga pesha 86 në 94. Sekreti kryesor është rutina e “Bio Hacking” ose “kontrolli i vetëdijshëm” , një sistem që lejon të marrësh maksimumin nga trupi, i ideuar nga Dave Asprey. Ai shkon në shtrat në të njëjtin orar çdo ditë dhe fle vetëm 7 orë.

Sekretet e jetës dhe pasionet e Halaand, shtatlartit që ka një

I pëlqen të shëtisë shumë në pyje dhe të përshkojë qindra km në këmbë. Mban lente për të evituar dritën e televizorit dhe celularit. Që i vogël ka aplikuar edhe sporte të tjera si ski, tenis apo atletikë.

Sekretet e jetës dhe pasionet e Halaand, shtatlartit që ka një

Në moshën 5-vjeçare ka vendosur rekord botëror në hedhjen së gjati me 1.63 m. Ndjek një dietë të rreptë dhe është i fiksuar pas numrave. Ai kërkon të konsumojë saktësisht 4 mijë kalori në ditë.

Sekretet e jetës dhe pasionet e Halaand, shtatlartit që ka një

Halaand nuk ka një të fejuar dhe nuk është i impenjuar në një lidhje serioze. Ai është një njeri që ka dashuri vetëm për…futbollin.

Sekretet e jetës dhe pasionet e Halaand, shtatlartit që ka një

Sekretet e jetës dhe pasionet e Halaand, shtatlartit që ka një

 

EMISIONET