Pique dhe Rubiales zyrtarisht në hetim nga Prokuroia Antikorrupsion e Spanjës

Pique dhe Rubiales zyrtarisht në hetim nga Prokuroia Antikorrupsion e

Mbrojtësi i Barcelonës, Gerard Pique dhe presidenti i Federatës Spanjolle, Rubiales, rrezikojnë burgun. Prokuororia Antikorrupsion e Spanjës ka nisur një hetim në lidhje me zhvillimin e Superkupës së Spanjës në Arabinë Saudite për 10 vitet e ardhshme.

Sipas disa përgjigjeve të bëra publike, Pique dhe kreu i federatës dëgjohet të thonë se marrëveshja duhet bërë me kompaninë “Kosmos” ku mbrojtësi është pjesëtar.

Dyshohet se kompania “Kosmos” ku Pique është pjesëtar, do të përfitojë rreth 24 milionë euro nga e gjithë marrëveshja

Prokuroria gjithsesi nuk mund t’i përdorë përgjimet por duhet të bazohet në prova të tjera për të “gozhduar” Pique dhe Rubiales, të cilët kanë mohuar çdo akuzë mediatike

EMISIONET