Nga Will Farrell te Selena Gomez por edhe shumë yje të tjerë. Ja yjet që ndoqën Messin në stadium (FOTO)

Nga Will Farrell te Selena Gomez por edhe shumë yje të tjerë. Ja
Transferta e Inter Miami në fushën e Los Angeles FC ngjalli interes të madh jo vetëm për shkak të shkallës së lartë të vështirësisë së ndeshjes por edhe për emrat VIP që do të shfaqeshin në stadium për ndeshjen e 11 të argjentinasit në SHBA. Dhe në Farkt Hollywood-i nuk zhgënjeu.

Princi Harry
Will Farrell
Owen Wilson
Leonardo di Caprio
Selena Gomez
Giorgio Chiellini

Nga Will Farrell te Selena Gomez por edhe shumë yje të tjerë. Ja

Nga Will Farrell te Selena Gomez por edhe shumë yje të tjerë. Ja

Nga Will Farrell te Selena Gomez por edhe shumë yje të tjerë. Ja

Nga Will Farrell te Selena Gomez por edhe shumë yje të tjerë. Ja

Nga Will Farrell te Selena Gomez por edhe shumë yje të tjerë. Ja

Nga Will Farrell te Selena Gomez por edhe shumë yje të tjerë. Ja

 

EMISIONET