Femra e parezistueshme e Kevin Trapp. Ja kush e ngushëllon portierin e Eintracht pas eleminimit

Femra e parezistueshme e Kevin Trapp. Ja kush e ngushëllon portierin e
Portieri gjerman, Kevin Trapp nuk ka fituar shumë trofe në fushën e lojës por jashtë saj ai është një kampion bote.

Femra që qëndron në krah të numrit 1 të Eintracht Frankfurt quhet Izabel Goulart dhe është një modele ndërkombëtare.

Femra e parezistueshme e Kevin Trapp. Ja kush e ngushëllon portierin e

Eleminimi nga Champions League ka qenë i dhimbshëm për gardianin gjerman dhe skuadrën e shqiponjave por me siguri e fejuara e tij ka ditur si ta ngushëllojë.

Femra e parezistueshme e Kevin Trapp. Ja kush e ngushëllon portierin e

Femra e parezistueshme e Kevin Trapp. Ja kush e ngushëllon portierin e

Femra e parezistueshme e Kevin Trapp. Ja kush e ngushëllon portierin e

Femra e parezistueshme e Kevin Trapp. Ja kush e ngushëllon portierin e

Femra e parezistueshme e Kevin Trapp. Ja kush e ngushëllon portierin e

 

Femra e parezistueshme e Kevin Trapp. Ja kush e ngushëllon portierin e

Femra e parezistueshme e Kevin Trapp. Ja kush e ngushëllon portierin e

Femra e parezistueshme e Kevin Trapp. Ja kush e ngushëllon portierin e

 

 

 

 

 

 

EMISIONET