Agnelli e pranon se Juventusi është në një moment të vështirë

Agnelli e pranon se Juventusi është në një moment të

Presidenti i larguar i Juventusit, Andrea Agnelli u ka dërguar një mesazh zyrtar të gjithë punonjësve të klubit bardhezi ku i përgëzon për rezultatet e jashtëzakonshme të arritura dhe ku lë të kupotohet se e ardhmja e tyre e si rrjedhojë edhe e klubit mund të jetë e paqartë pas largimit në grup të të gjithë nivelit drejtues të klubit.

“Po përballemi me një moment delikat në aspektin e shoqërisë pasi nuk kemi qenë të bashkuar. Është më mirë që të gjithë ne drejtuesit aktualë të largohemi për t’i dhënë mundësinë një skuadre tjetër që të kthejë ndeshjen në favorin tonë”.

Mesazh që lë të kuptohet se momentalisht Juventusi është në disavantazh.

 

EMISIONET