Në fillim je i kënaqur por pas disa vitesh efektet e silikonit janë të pariparueshme

Silikoni është ndaluar me ligj për shkak të efekteve që jep thotë mjekja estete Anisa Begaj në një intervistë për “Ditë e Re”

"Në fillim je i kënaqur kur sheh efektet e volumit por pas disa viteve janë vënë re infeksione, asimetri në buzë apo mollëza dhe e vetmja mënyrë për ti eliminuar, dhe jo totalisht është operacioni prandaj është e ndaluar me ligj të përdoren” tha ajo.

Ndiqni emisionin "Dite e Re"

 

EMISIONET