Vuçiç nuk e ka me qejf Perëndimin: Më mirë kur problemet i zgjidhim pa ndërmjetësime

Vuçiç nuk e ka me qejf Perëndimin: Më mirë kur

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, ka folur për situatë në Ballkanin Perëndimor. Vuçiç është shprehur se gjërat do të ndryshojnë kur njerëzit t’i zgjidhin problemet e tyre, pa ndërhyrjen e të huajve.

“Për ne, situata në të gjithë Ballkanin do të qetësohet dhe gjithçka do të jetë ndryshe pasi ne t’i marrim gjërat në duart tona dhe t’i zgjidhim problemet tona,” tha presidenti serb.

Ai theksoi se do të jetë më mirë kur të mos ketë asnjë ndërmjetës në bisedime.

EMISIONET