Harta e ambasadës në Suedi, Rusia e “njeh” Kosovën shtet

Harta e ambasadës në Suedi, Rusia e “njeh” Kosovën

Ambasada e Rusisë në Suedi ka bërë një publikim në faqen zyrtare në “twitter” ku është paraqitur hartat e vendeve të Evropës dhe çmimet e gazit për secalin shtet.

Ajo që bie në sy është edhe harta e Kosovës me kufijtë ekzistues. /Express/

Harta e ambasadës në Suedi, Rusia e “njeh” Kosovën

EMISIONET