Foto/ Pista patinazhi. Kaosi nga dëbora në rrugët e Athinës

Foto/ Pista patinazhi. Kaosi nga dëbora në rrugët e Athinës

Kaosi absolut mbizotëron ende në pothuajse të gjitha bashkitë e Athinës, pasi rrugët dhe trotuaret janë kthyer në pista akulli, tepër të rrezikshme për drejtuesit e mjeteve por edhe për këmbësorët.

Foto/ Pista patinazhi. Kaosi nga dëbora në rrugët e Athinës

Sipas banorëve bora e rëndë gjatë ditëve të mëparshme ësjtë kthyer në akull të fortë pasi bashkitë nuk janë kujdesur në kohë për heqjen e birës, kriposjen e rrugëve dhe mbledhjen e degëve të thyera.

Foto/ Pista patinazhi. Kaosi nga dëbora në rrugët e Athinës

Në dhjetëra zona nga Veriu në Jug të Atikës si Penteli, Holargos, Agia Paraskevi, Vyronas, Alimos etj,  me përjashtim të disa rrugëve kryesore, shumica e rrugëve janë të mbuluara me një shtresë të trashë akulli deri në 10 cm

Foto/ Pista patinazhi. Kaosi nga dëbora në rrugët e Athinës

Foto/ Pista patinazhi. Kaosi nga dëbora në rrugët e Athinës

EMISIONET