E trishtë, humbi bashkëshortin dhe foshnjën në të njëjtën ditë

E trishtë, humbi bashkëshortin dhe foshnjën në të

Një tragjedi e dyfishtë – dhe për më tepër në të njëjtën ditë – për një grua nga Ptolemaida, që humbi burrin dhe foshnjën e tyre 7 muaj e gjysmë nga një infeksion.

50-vjeçari, i cili u nda nga jeta muajin e fundit po përballej me një problem të rëndë shëndetësor, raporton Kozan.gr.

Burri u shtrua në “Theagenio”, ndërsa foshnja 7 muaj e gjysmë u dërgua nga nëna e tij në spital me simptoma të një infeksioni respirator. Disa orë më vonë edhe foshnja vdiq.

Vlen të theksohet se foshnja kishte sëmundje kritike, pasi kur lindi në korrik 2023, u shtrua në gjendje të rëndë në Ptolemaida, në repartin neonatal të Spitalit Hipokrate të Selanikut. /Protothema – BW

EMISIONET