Autobusi nga Kosova aksidentohet në Austri, tre persona në gjendje të rëndë

Autobusi nga Kosova aksidentohet në Austri, tre persona në gjendje

Tre persona raportohen në gjendje të rëndë nga aksidenti i ndodhur rreth orës 03:00 të mëngjesit të një autobusi nga Kosova në Salzburg të Austrisë.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

Komandanti i qarkut të shpëtimit Hermann Gerstgraser deklaroi se në autobus kanë qenë 28 persona nga të cilët 3 janë dëmtuar rëndë dhe 16 të tjerë kanë pësuar dëmtime të lehta. 

Autobusi nga Kosova aksidentohet në Austri, tre persona në gjendje

Shkak i aksidentit mendohet të ketë qenë shoferi që mund ta ketë zënë gjumi ose ndonjë defekt teknik.

Autobusi nga Kosova aksidentohet në Austri, tre persona në gjendje

Mësohet se ka patur vështirësi dhe në mbërritjen e ndihmës së parë mjekësore ku e vetmja mënyrë ishte që të shkonin në këmbë. Është dashur që autostrada të mbyllej në të dyja drejtimet për të liruar rrugën.

Autobusi nga Kosova aksidentohet në Austri, tre persona në gjendje

EMISIONET