Vula e PD, Apeli zhvillon seancën për vendimin e gjyqtarit Zhukri me 3 mars

Gjykata e Apelit do të gjykojë me 3 mars ankimin e Partisë Demokratike, ndaj vendimit nr. 3 datë 25.03.2022 (Gjyqtar Agron Zhukri) të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Seanca do të zhvillohet në orën 11:00.

Trupi gjykues përbëhet nga relatore gjyqtare Elona Mihali, anëtar Irida Kacerja dhe Astrit Kalaja.

Në 6 mars është afati i fundit për regjistrimin e partive politike për zgjedhjet e 14 majit.        

vula e pd

EMISIONET