U akuzua për shpifje, Belind Këlliçi fiton gjyqin ndaj Ardian Çelës

Deputeti i PD-së Belind Këlliçi ka fituar gjyqin ndaj administratorit të OSHEE-së Ardian Çela, që e ka paditur për shpifje.

Çela e paditi atë për shpifje gjatë fushatës zgjedhore në prill 2021.

Pritet që në lidhje me këtë vendim të ketë dhe një komunikatë për shtyp nga demokrati.

U akuzua për shpifje, Belind Këlliçi fiton gjyqin ndaj Ardian

EMISIONET