Samiti i Paqes për Ukrainën, presidenti Begaj niset sot për në Zvicër

Samiti i Paqes për Ukrainën, presidenti Begaj niset sot për

Presidenti Bajram Begaj është nisur sot për në Zvicër ku do marrë pjesë në Samitin e nivelit të lartë Paqes për Ukrainën.

Samiti do zhvillohet më 15-16 qershor. 

Njoftiml:
 
Tiranë, më 15 qershor 2024

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj, u nis sot në Zvicër për të marrë pjesë në Samitin e nivelit të lartë të Paqes për Ukrainën, që do të zhvillohet më 15-16 qershor 2024 në Bürgenstock, pranë qytetit të Lucernës.
 
Samiti do të bazohet në diskutimet, veçanërisht mbi formulën e paqes në Ukrainë, propozimet e tjera të paqes bazuar në Kartën e OKB-së dhe parimet kryesore të së drejtës ndërkombëtare.
Presidenti Begaj do të jetë në këtë samit krahas personaliteteve më të larta të botës

EMISIONET