Sa bashki fiton opozita në 14 maj? Nard Ndoka: Shumicën, do jemi edhe mazhorancë dhe në këshilla

Kryetar i PDK, Nard Ndoka, i ftuar në "Drejt" është i bindur me fitoren e opozitës në zgjedhjet e 14 majit.

Edhe nëse jo për të gjitha bashkitë, ai ka bindjen se do të jenë mazhorancë në këshillat bashkiakë dhe kjo sipas tij është shumë e rëndësishme.

zgjedhjet e 14 majit fushata zgjedhore

EMISIONET