PS mban bashkinë e Vaut të Dejës së bashku me ndihmën e Tom Doshit

PS mban bashkinë e Vaut të Dejës së bashku me ndihmën e

Socialistët kanë mbajtur bashkinë e Vaut të Dejës. Mark Babani që ka drejtuar këtë bashki do ti dorëzojë stafetën Kristian Shkrelit.

Përkundër pritshmërive për Zef Hilën e Bashkë Fitojmë, ky i fundit nuk ka arritur të sigurojë fitoren e kësaj bashkie.

Një dorë në fitoren e Shkrelit duke se ka dhënë edhe mbështetja e Tom Doshit dhe PSD.

Kristian Shkreli PS-55.96%

Zef Hila BF-38.67%

Klomentina Drini PD-5.37%

 

 

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET