Në KAS dhe Berisha për Celibashin, Nuraj: PD është ku aderon anëtarësia prej 30 vitesh

Në KAS dhe Berisha për Celibashin, Nuraj:  PD është ku

Vendimmarrja e sotme e Komisionerit Shtetëror të  Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, nuk la të pakënaqur vetëm grupin e Alibeajt por edhe të Sali Berishës.

KQZ njohu si kryetar të PD Lulzim Bashën por nuk regjistroi PD në zgjedhje për shkak se Basha duhet të nënshkruajë deklaratën solemne.

Nuraj tha se vendimin dio ta ankimojnë në KAS.

Nuraj: Duhet të ndërgjegjësohemi se vula nuk ka kaluar ashtu siç është munduar të paraqesë propaganda e qeverisë.  Vula, simbolet e PD-së është në dorën e anëtarësisë dhe aty ku është anëtarësia. PD është ajo ku aderon anëtarësia e saj prej 30 vitesh me kryetar Sali Berishën. Ne kemi kërkuar të zbardhet vendimi i sotëm për të cilën do ushtrojmë të drejtën ankimore në KAS.

EMISIONET