Hoxha: Deputetët demokratë të mos heshtin, të marrim përgjegjësinë për të bashkuar PD

Deputeti i PD Flamur Hoxha deklaroi se demokratët duhet të dalin me deklarata zyrtare për të basdhkuar PD në një parti të vetme.

"Është shumë e rëndësishme të flasë ccdo deputet. Është shumë e rëndëisshme që të 52 deputetët të bëjnë një deklaratë zyrtyare nëse do të shërbejnë në këtë parlament, do ti shërbejnë demokratëve apo do të vijojnë të mbajnë Rilindjen me dekada në pushtet.

Ta bëjnë dhe ata që janë pjesë e humbjeve e disfatave të PD të 14 majit, 25 prillit të lënies së mandateve. Kemi dy vjet që duam të bëjmë një opozitë të përbashkët. Për Bashën, është herët të flasim për kryetar partie," tha ai.

EMISIONET