Hidhet në votim formulari për konfliktin e interesit, PS kundër. Vokshi: Opozita e ka firmosur, mazhoranca e refuzon

Anëtarët socialistë të Komisionit Hetimor për Shëndetësinë kanë votuar kundër futjes në rend dite të formularit për konfliktin e interesit.

8 vota kundër dhe 7 vota pro ishte rezultati i votimit.

Kryetarja e komisionit, Albana Vpskhi tha se opozita e ka firmosur deklaratën e konfliktit të interesit, ndërsa mazhoranca refuzon.

“Mazhoranca refuzon futjen në rendin e ditës të formularit për konfliktin e interesit.

E keni të qartë se ca hetimi janë të përgatitur për të bërë për këto dy koncesione që vlejnë 100 mln euro.

Meqë mazhoranca e refuzon deklarimin, po u bëj me dije se anëtarët e grupit të PD e kemi firmosur deklaratën për konfliktin e interesit, mazhoranca refuzon ta bëjë këtë gjë”, tha Vokshi.

EMISIONET