Berisha në Selenicë, demokratët sfidojnë shiun dhe e presin në rrugë

Në orën 17:00 ish kryeministri Berisha do të jetë prezent në bashkinë Selenicë për të prezantuar kandidatin për kryetar bashkie Leonard Rakipaj.

Demokratët e Selenicës së bashku me deputetin Bujar Leskaj kanë dal të presin doktor Berishën në hyrje të rrugës së lumit të Vlorës.

Simpatizantët demokrat po presin ndërkohë ish kryeministrin Berisha pavarësisht shiut dhe kohës së ftohtë në qytet.

EMISIONET