Balla e kritikoi, ish-ministri Çuçi nuk ka paguar tre gjoba për shkeljet me makinën e Ministrisë së Brendshme

Balla e kritikoi, ish-ministri Çuçi nuk ka paguar tre gjoba

Ministri Taulant Balla ka kritikuar sot ish-ministrin e Brendshëm Bledi Çuçi se nuk kishte paguar gjobat e makinës së Ministrisë së Brendshme. Bëhet fjalë për tre gjoba të papaguara 26 janar 2022, 6 korrik 2022, 19 dhjetor 2021.

Balla shkroi se as eskorta e kryeministrit e para dhe më pas të gjitha automjetet e tjera zyrtare të ministrave, deputetëve e me radhë, nuk mund të shkelin rregullat e qarkullimit përveçse në raste emergjencash të lidhura me detyrën. 

Balla e kritikoi, ish-ministri Çuçi nuk ka paguar tre gjoba

EMISIONET