Futeni vulën në b...!

Futeni vulën në b...!

Futeni vulën në bythë ...

Edhe KQZ është si është, po grabitësit e Vulës nuk i certifikon dot, e patë sot...

E për ç’a iu duhet vula tani: thjesht të legenoseni deri në fund, thjesht dhe vetëm për të penguar demokratët e vërtetë që e kanë përfaqësimin e vet...

Nuk bëtë gjë tjetër veçse futët veten në histori me një njollë të zezë.

Latë pa regjistruar opozitën zyrtare në zgjedhje dhe me këto allishverishe tregtarësh e kontrabandistësh për 48 orë që iu ka lënë KQZ, as Kryetari i dorëhequr nuk iu nxjerr vulën nga bytha, s’e dhe po iu nxorri prapë do vi era m...

Kur do ta kuptoni që për demokratët nuk ekzistoni e nuk ekzistoni, po nuk ekzistoni as për regjimin, të cilit po i shërbeni.

Mbajeni vulën në bythë t’iu bëjë dhe nje kolonoskopi Yuri Kim.

Futeni vulën në b...!

vula kqz vula e pd andi bejtja

EMISIONET