Ai është 93 vjeç,  dhe bashkëshortja e tij  86, mirëpo mosha e tyre nuk i ka ndaluar që të ndahen.

Ka qenë burri i cili i kërkoi bashkëshortes të tij dicorcin pasi sipas tij ai është dashuruar me një person tjetër të cilën e kishte njohur në një klub.

Gruaja 86-vjeçare fillimisht ia kishte mohuar burrit të saj rrugën e, megjithatë, asaj iu desh t’i nënshtrohej presionit të ish-partnerit dhe të enjten e kaluar -përpara gjykatësit të gjykatës civile Aretine -erdhi vendimi i përbashkët për t’i dhënë fund martesës së gjatë.

LEXO EDHE: E joshi me video dhe foto, burg për mësuesen që kreu marrëdhënie seksuale me 15-vjeçarin

Përpjekjet e fëmijëve të çiftit për ta bërë babain e moshuar të heqin dorë gjithashtu ishin të kota. Pensionisti donte me çdo kusht të ishte i lirë për të jetuar historinë e re me një grua tjetër, e njohur siç duket para disa muajsh, së cilës i referohet si “partnerja ime”.

Mosmarrëveshja për ndarjen, siç ndodh në të gjitha rastet e prishjeve të martesave në të cilat palët nuk kanë të njëjtin vullnet, përfundoi në tryezën e presidentit të gjykatës së Arezzo.

Në fund, pas një ndërmjetësimi të lodhshëm midis dy bashkëshortëve, ai arriti të formulonte një propozim pajtimi që të dy e pranuan.

 Ajo, ish-gruaja 86-vjeçare ) do të mbajë shtëpinë e tyre në Arezzo. Ai do të largohet nga shtëpia dhe do të duhet t’i paguajë asaj një ndihmë mujore prej 300 eurosh.