VIDEO/ Ushtrime për dhimbje të shpinës, bëhen për një minutë, do t’ju rilindin kurrizin!

VIDEO/ Ushtrime për dhimbje të shpinës, bëhen për

Dhimbja e shpinës mund të shoqërohet me moshën, nivelin e aktivitetit ose lëndimet, por mund të kontrollohet me trajtimin dhe kujdesin e duhur

Nëse keni dhembje në shpinë, edhe vetë e dini sa mund t’ju pengojë kjo në aktivitet e përditshme dhe në jetën normale.

Zakonisht bëhet fjalë për dhimbjet që shfaqen në pjesën e poshtme të shpinës, legenit (pelvisit) ose në zonën e qafës dhe në pjesën e sipërme të shtyllës kurrizore.

Këto dhimbje mund të kenë shkaqe të ndryshme dhe ndryshojnë në intensitetin dhe kohëzgjatjen e tyre.

E po, mos u brengosni, po ju sjellin ushtrimet të cilat ndikojnë në mënyrë efikase në afatin sa më të shkurtër të mundshëm.

Eliminoni dhimbjet dhe kthejuni jetës normale me këto ushtrime të thjeshta, të cilat bëhen vetëm një minutë në ditë, ndërkaq shpina do t’ju rilindet plotësisht! 

Ushtrimet për dhimbjen e shpinës  janë të ndryshme për çdo pacient. Nëse ende vazhdojnë dhimbjet, kontaktoni menjëherë konsulentin shëndetësor për të mësuar opsionet e duhura të trajtimit dhe për të hapur dyert për një jetë të shëndetshme!

EMISIONET