VIDEO/ Mona Lisa duke kënduar rap, një kryevepër e Inteligjencës Artificiale

VIDEO/ Mona Lisa duke kënduar rap, një kryevepër e

Piktura e famshme e Leonardo Da Vinçit është gjallëruar falë Inteligjencës Artificiale të Microsoft!

Teknologjia nëpërmjet së cilës mund të animoni foto ose imazhe quhet Vasa-1. Njerëzit në foto këndojnë ose flasim me shprehje pothuajse perfektë të fytyrës dhe të buzëve.

Vasa-1 nuk është e hapur për tu përdorur nga publiku.

Microsoft ka publikuar disa video, siç është edhe ajo e Mona Lisës, e cila këndon rap tekstin ‘Paparazzi’, një këngë rap nga aktorja Annna Hathaway, për të treguar aftësitë e modelit të inteligjencës artificiale.

@dailymail The Mona Lisa like she’s never been seen before ???? VASA-1 transforms an image of a face into a clip of them singing or rapping. To demonstrate, Microsoft had The Mona Lisa rap Anne Hathaway’s Paparazzi. ???? Microsoft #monalisa #art #rap #ai #microsoft #bot #music #annehathaway ♬ original sound - Daily Mail

EMISIONET