Vdes në moshën 58-vjeçare aktori George Raymond Stevenson

Vdes në moshën 58-vjeçare aktori George Raymond Stevenson

Aktori George Raymond (Ray) Stevenson, i njohur për filmat “King Arthur” dhe “Punisher”, ka vdekur në moshën 58-vjeçare, kanë konfirmuar përfaqësuesit e tij.

Mbi vdekjen e aktorit nuk janë dhënë detaje të mëtejshme.

Stevenson ka luajtur gjithashtu në disa seri televizive duke përfshirë serialin BBC/HBO ‘Rome’ si dhe një seri spin-off për ekskluzivitetin ‘Star Wars’.

 

 

 

 

 

 

 

EMISIONET