Stomatologia Ersida Çalja: Kujdesi dentar është shtuar, por 90 % e shqiptarëve vuajnë nga sëmundjet e mishrave të dhëmbëve

Qytetarët shqiptarë duket se janë ndëgjegjësuar për shëndetin dentar të tyre, ku tashmë duket se është kthyer në trend edhe pasja e shëmbëve të bardhë.

Për të mësuar më shumë se si mund të kujdesemi më shumë për dhëmbët dhe higjienën tonë orale, në varësi qoftë edhe të përdorimit të furçave të zakonshme manuale apo ato elektrike, në studion e lajmeve në “Ora News” ishte e ftuar mjekja stomatologe Ersida Çalja.

“Kujdesi dentar është shumë i rëndësishëm pasi ai jep ndikimin e parë tek dikush që takon

Dhe nisur nga kjo falë edhe medieve është rritur dëshira e qytetarëve për të pasur dhëmbë të shëndetshëm.

Por sipas statistikave, janë afro 90 për qind e shqiptarëve që vuajnë nga sëmundjet e mishrave të dhëmbëve, dhe kjo është disi shqetësuese”, u shpreh ndër të tjera, stomatologia Ersida Çalja.

Stomatologia Ersida Çalja: Kujdesi dentar është shtuar, por 90

lili saraçi ersida Çalja

EMISIONET