Shenjat e horoskopit që blejnë kryesisht në dyqane "vintage"

Shenjat e horoskopit që blejnë kryesisht në dyqane

Ata pëlqejnë të blejnë artikuj nga një epokë tjetër. Ata i konsiderojnë ato të veçanta dhe unike. Mund t’i shihni duke blerë produkte nga dyqanet moderne, por mund t’i shihni edhe teksa enden me orë të tëra nëpër dyqane antike dhe duke gjetur thesare të vogla “të humbura”.

Demi– Artikujt dhe veshjet vintage janë dobësia e Demit. Ai e pëlqen këtë stil nga një epokë tjetër. Shumë herë e konsideron edhe rezidencë. Është diçka ndryshe dhe i jep një tjetër prekje shtëpisë së tij. Demi nuk e ka problem të blejë rroba apo sende të dorës së dytë, veçanërisht nëse ato janë të cilësisë së mirë dhe me çmim të mirë.

Gaforrja-Gaforrja ka një dobësi të veçantë për artikujt vintage në përgjithësi. Shtëpia e tij shpesh është zbukuruar me objekte që të sjellin në mendje një epokë tjetër dhe të kthejnë në kohët e së shkuarës. Atij i pëlqen të gjitha këto dhe ka shumë mundësi ta gjejë në një dyqan antike duke kërkuar thesare të “humbura”.

Peshqit– Peshqit janë një shenjë romantike. Prandaj ai konsideron se objektet e një epoke tjetër kanë një vlerë të veçantë dhe nostalgjike. Tashmë janë të ndryshëm dhe unikë, pasi jo të gjithë i kanë në shtëpinë e tyre dhe as nuk mund t’i marrin në çdo kohë dhe moment.

EMISIONET