Sa herë në javë duhet të bëni seks, shkenca jep përgjigjen

Sa herë në javë duhet të bëni seks, shkenca jep

Një ekspert i diskutueshëm i marrëdhënieve ka zbuluar se sa shpesh çiftet duhet të bëjnë seks - dhe thotë se statistikat e tij janë të vërtetuara nga 'shkenca'.

Jake Maddock, nga Brisbane, thotë se duhet të jeni intim me partnerin tuaj dy deri në tre herë në javë, sepse ofron 'përfitime të shëndetit mendor dhe fizik' dhe 'rregullim hormonal'.

“Ka një grumbull të tërë shkencësh pas kësaj. Është treguar me studime se është shumë mirë që femrat të përjetojnë orgazëm tri herë në javë. Është mirë për shëndetin e tyre mendor, shëndetin e tyre fizik, është mirë për trupin e tyre, tha Jake në një video të TikTok.

“I mirë për rregullimin hormonal të meshkujve, shëndetin mendor, shëndetin fizik. Ka shumë gjëra të mira që ndodhin.

"Të bësh seks dy deri në tre herë në javë do t'ju ndihmojë gjithashtu të lidheni shumë mirë me njëri-tjetrin."

Ai tha se me kalimin e kohës, ndërsa çiftet rehatohen me njëri-tjetrin, ata fillojnë të kenë zakone 'dembele' duke mos bërë seks aq shpesh.

“Njerëzit në marrëdhënie afatgjata duket se bëhen dembelë dhe shkojnë “një herë në javë është mirë”, “një herë në muaj është mirë”, ata thjesht bëhen gjithnjë e më dembelë dhe ju largoheni”, tha ai.

Pra, dy deri në tre herë në javë me të vërtetë i mbajnë njerëzit në rrugën e duhur.

EMISIONET