Rozana Radi tregon arsyen se përse pranoi të ishte pjesë e 'Ferma VIP'

Rozana Radi tregon arsyen se përse pranoi të ishte pjesë e

Këngëtarja e njohur Rozana Radi është hyrja më e re në “Ferma VIP”, por jo si fermere.

Ditën e sotme, teksa ishte duke biseduar me Marianën në “Njësh” ajo tregon dhe arsyen pse pranoi t’i bashkohej fermës. Rozana tregon se ka një frymë shumë të mirë në shtëpi, si dhe shtoi se ajo di sesi të përshtatet me njerëzit.

Rozana: Jeni shumë qytetarë të gjithë. Ke lezet t’ju shohësh

Mariana: Është e vërtetë. Ka debate, por i mbyllim, sqarohemi

Rozana: E di pse erdha? Keni një frymë shumë të mirë. Mua më hidh ku të duash me ju, unë kënaqem se përshtatem

EMISIONET