Romeo dhe Sara Karaj njihen jashtë? Roza ngre dyshimet: Çne keni folur kaq shpesh…

Romeo dhe Sara Karaj njihen jashtë? Roza ngre dyshimet: Çne keni

Pas “Prime”, të ulur në oborr duke darkuar, Sara dhe Romeo kanë lindur disa dyshime që njihen nga jashtë. Roza është treguar dyshuese për marrëdhënien e tyre, duke i bërë disa pyetje.

Pas “Prime”, të ulur në oborr duke darkuar, Sara dhe Romeo kanë lindur disa dyshime që njihen nga jashtë. Roza është treguar dyshuese për marrëdhënien e tyre, duke i bërë disa pyetje.

Sara: Jemi shokë, sa vite jemi shokë?

Romeo: Jemi takuar 3 herë, por kemi folur shpesh

Romeo: Jemi takuar 3 herë, por kemi folur shpesh

Roza: Çne flisnit kaq shpesh?

Romeo: Jemi takuar në Paris, unë me shoqërinë time, Sara me shoqërinë e vet

Roza: Jeni takuar në Paris?

Sara: Po

Roza: Ai gënjen shumë

Romeo: Pse po gënjej?

Sara: Unë kam qenë në Paris disa herë, rastësisht u takuam, nuk është se e kemi planifikuar

Romeo: Jemi takuar në Dhërmi, jemi takuar edhe në Tiranë.

EMISIONET