"Pusi i Ferrit"

“Pusi i ferrit” ndodhet në lindje të Jemenit, në shkretërirën e provincës Al Mahra.

I rrethuar nga misteri dhe nga përrallat për demonë, Pusi i Barhutit, afër kufirit me Omanin, është një mrekulli natyrore shumë pak e njohur. Ai është 30 metra e gjerë dhe besohet të jetë 100 dhe 250 metra e thellë. (Credits AFP)

EMISIONET