Plas sherri në BBV/ Erjola lag me ujë Eglën, aktorja hakmerret menjëherë duke…

Plas sherri në BBV/ Erjola lag me ujë Eglën, aktorja hakmerret

Erjola dhe Egla janë përfshirë në një episod të pakëndshëm mëngjesin e sotëm. Teksa Egla ka qenë në oborri ne shtëpisë, Erjola e ka lagur me ujë.

Ajo është shprehur se e bëri pa dashje, megjithatë Egla nuk e ka pritur mirë duke thënë se ishte e qëllimshme dhe për t’u hakmarrë, i ka hedhur sendet personale Erjolës në pishinë.

EMISIONET