Olta fut Luizin në tualet, a do të ketë zarf të zi?

Olta fut Luizin në tualet, a do të ketë zarf të zi?

Një tjetër episod i çuditshëm ka ndodhur, këtë herë protagonist kanë qenë Luizi dhe Olta.

Kjo e fundit, kërkoi nga ai që të futej në tualet, pasi do t’i tregonte diçka. Por Luizi nuk bëri kështu.

Ai qëndroi jashtë por gjithsesi dëgjoi atë çka Olta i tha.

"Super ide" - i tha Olta, e cila del më pas nga tualeti duke qeshur, ndërsa Luizi largohet i heshtur.

Nuk dihet nëse kjo ka qenë një strategji e Oltës për të përsëritur skenarin e Luizit, teksa futi në tualet, Kristin dhe Maestron, apo Olta realisht ka dashur t'i thotë një gjë tërësisht sekrete.

Gjithsesi, një gjest i tillë mund të sjellë penalizime për të dy banorët.

EMISIONET