Një shpërthim zjarri gjatë xhirimeve në Marok të ‘Gladiator 2’, shumë të plagosur në grupin e xhirimit

Një shpërthim zjarri gjatë xhirimeve në Marok të

Xhirimet e “Gladiator 2” janë ndërprerë për një kohë të pacaktuar, pas një aksidenti të rëndë të ndodhur në Marok, ku ndodhen anëtarët e produksionit dhe kasti.

Gjashtë anëtarë të stafit u desh të dërgoheshin me urgjencë në spital kur një shpërthim i madh shkaktoi një zjarr të rrezikshëm.

Asnjë informacion i mëtejshëm nuk është dhënë në lidhje me aksidentin, por duket se është një përpjekje për efekte speciale që ka shkuar keq. Të tjerë raportojnë se aksidenti ka ndodhur gjatë xhirimeve të një skene të rrezikshme.

Sipas raportimeve të huaja, ka pasur shumë të plagosur në grupin e xhirimit, ndërsa ngjarja është komentuar zyrtarisht nga produksioni, Paramount Pictures.

“Gjatë xhirimeve të një skene të planifikuar në xhirimet e vazhdimit të Duelit, ndodhi një aksident në të cilin disa anëtarë të kastit pësuan lëndime jo të rrezikshme për jetën.

Ekipet mjekësore dhe të sigurisë në terren kanë mundur të veprojnë me shpejtësi në mënyrë që të prekurit të marrin menjëherë kujdesin e nevojshëm. Të gjithë ata janë në gjendje stabile dhe vazhdojnë të marrin trajtim mjekësor”, tha Paramount Pictures.

EMISIONET